Produsen TV anti banyu
Pabrik TV Solar China
Produsen TV ruangan China
Pabrik TV Kamar Mandi

Apa Pilih Kita

Luwih saka 200 pelanggan ing saindenging jagad wis tuku TV khusus lan peralatan komersial.

  • Kekuwatan Perusahaan

    Founded in 2009, minangka perusahaan pisanan ngembangaken Jail TV lan Caravan TV, dadi supplier tombol nawakake TV khusus ing pasar global, Kontech wis dianugerahi minangka "National High-tech Enterprise", "Guangdong Specialized lan Innovative Enterprise". € , “Perusahaan Investasi Asing Unggul†, “Produk Mekanik lan Listrik China Impor lan Ekspor Perusahaan Kredit Kelas A†. Honer ndadekake kita luwih mantep ing arah kemajuan.

  • Sugih Pengalaman

    12 taun TV profesional lan tampilan pengalaman ODM / OEM. Kontech diakoni sacara luas lan ditampa dening para pelanggan ing pasar global. Layanan produk kita kalebu hotel, karavan, solar, Penjara, komersial, fitness, kasino, rumah sakit, lsp. Kita mbantu para pelanggan supaya bisa ngetrapake ide produk sing dibutuhake ing aplikasi tartamtu.
    Produk Kontech wis diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah kayata Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Prancis, Italia, Jepang, Rusia, Korea Selatan, Singapura, Hong Kong lan liya-liyane.
  • Jaminan Mutu

    Kualitas minangka dhasar kita. Kontech duwe tim kontrol kualitas sing diwasa lan berpengalaman. Anggota duwe pengalaman TV profesional luwih saka 10 taun. Kabeh produk wis lulus CE, Rohs, EMC, MEPS, CB, ETL lan sertifikasi internasional liyane.

Babagan awake dhewe

Didegaké ing 2009, Kontech Electronics minangka R&D ilmiah, produksi lan dodolan ing salah sawijining pabrikan. Perusahaan iki dumunung ing dalan Dalang, Distrik Longhua ing Shenzhen, sing jembaré 8000 kilometer persegi. Produk utama yaiku TV profesional, tampilan komersial, lan terminal cerdas. Kalebu tv ruangan, tv solar, pangilon fitness. Kabeh produk wis lulus UL, CB, CE, EMC, MEPS, ETL lan sertifikasi internasional liyane.

Kirim Enquiry

Kanggo pitakon babagan tv ruangan, tv solar, pangilon fitness, lsp. utawa pricelist, please ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.